Blokke

  1. A4 210 x 297 mm

    Blokke, A4, 4+0
  2. A5 148 x 210 mm

    Blokke, A5, 4+0
  3. A6 105 x 148 mm

    Blokke, A6, 4+0

Blokke

JustPrint trykker dine blokke til Danmarks billigste priser.

Hvem kender ikke den gode gamle blok, en værdifuld del af ethvert huskeredskab. Uanset om det er forretning eller fornøjelse, som en gave eller reklame, kontorudstyr eller giveaway - blokken er både et nyttigt og avanceret redskab.

Hos Justprint kan du nemt og bekvemt kreere din blok med tilpasning til din branche. Hvad end det er med dit logo i din virksomheds design eller en dejlig hilsen til en fødselsdag, så gør vi din individuelle blok til et blikfang.

Vores blokke uden lak er fremstillet af naturligt papir og kan bestilles med 20, 50 eller 100 sider pr blok. Du kan vælge mellem størrelserne A6, A5 og A4 og selv beslutte, om du foretrækker dem i stående eller liggende format.

JustPrint tilbyder mange varianter med mulighed for at beslutte, om du har brug for en forside eller ej. Blokkenes forsider er meget robuste og modstandsdygtige. De er perfekte til skole, studie og folk, der rejser meget, da omslaget beskytter papiret og dine notater.

JustPrint hjælper med eventuelle spørgsmål, vi er kun glade for at kunne hjælpe. Hvis du har spørgsmål om dit eget design, vil vores professionelle grafiske afdeling med glæde hjælpe dig.

Fandt du ikke hvad du søgte?
Klik for at kontakte os.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Lær mere