Foldere

  1. 4-sidet

  2. 3-fløjet

  3. 4-fløjet

Foldere

Absolut lavpris på foldere. Hos os hænger pris og kvalitet ikke sammen, vi laver nemlig ikke noget, som vi ikke kan stå inde for.

Vi tilbyder foldere i mange størrelser og på forskellige typer af papir. De mest solgte foldere er 4-sidet A5 foldere på 170g silk, men vil man gerne skille sig ud, så giv din folder et særpræg med en af vores spændende falsetyper som z-fals, rullefals, portfals, lukket portfals, krydsfals og parfals.

Foldere kan også få efterbehandlinger som f.eks. højglans UV lak. Desuden kan vi lave perforering, så man kan bruge folderne f.eks. som kuponhæfter.

Foldere er en fantastisk måde at komme ud med mere komplekse budskaber på. Hver side i en folder gør at du kan skifte emne, uden at forvirre modtageren. Samtidig er foldere også et prisbilligt produkt, som er yderst velegnet til messer, som menukort, salgsmateriale eller til produktbeskrivelser.

Har du brug for mange sider, så skal du i stedet have et hæfte.

BEMÆRK: Vores foldere leveres som udgangspunkt med bukkestreg, hvis papiret er 170g eller derover, dette giver en flottere ryg, hvor blækket ikke krakelere. Bukkestreger er altid inkl. i vores priser.

Fandt du ikke hvad du søgte?
Klik for at kontakte os.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Lær mere